Bio kurkuma s crnim paprom

Proizvod je na zalihi

21,93 

Organska kurkuma s crnim paprom i đumbirom je prirodan dodatak prehrani bez GMO-a. Sadrži 1.520 mg snažne doze prvoklasne kurkume, kurkumina, đumbira te piperina (ekstrakt crnog papra) za veću apsorpciju i vrhunsku bioraspoloživost. Ovaj prehranski dodatak je idealan odabir za sve koji su vrlo aktivni te žele samo najbolje za svoje zdravlje.

  • Sadrži 95% piperina za bolju apsorpciju (ekstrakt crnog papra)
  • Jedinstvena snažna formula
  • Obogaćeno korijenom đumbira
  • Pakiranje dostatno za 3 mjeseca

38 na zalihi

Ukupno:

Kurkuma je danas postala vrlo popularan dodatak prehrani zbog svoje aktivne komponente kurkumin. Ovaj 100% organski proizvod je dodatno obogaćen organskim crnim paprom (piperinom) i đumbirom koji povećava apsorpciju aktivne komponente kurkumina. Ekstrakt crnog papra služi za maksimalnu apsorpciju i iskoristivost svih aktivnih sastojaka te je stoga moćna i jedinstvena formula za vitalnost.

Kome je kurkuma s crnim paprom namijenjena?

Ako ste aktivni sportaš ili želite potkrijepiti svoj organizam nakon dužeg vremena bez treninga preporučujemo upotrebu ove 100% organske formule. Ovaj snažan i visokokvalitetan proizvod je razvijen kako bi vam pomogao u održavanju zdravog i aktivnog životnog stila. Također je odličan izbor za sve koji žele uključiti kurkumin u svoju dnevnu rutinu.

Aktivne komponente

Bio kurkuma

Kurkuma je korjenasta biljka iz porodice đumbira koja se od davnina cijeni zbog blagotvornih nutritivnih svojstava. Glavna aktivna komponenta kurkume je kurkumin – snažan sastojak koji se kroz povijest koristio u zemljama Bliskog istoka zahvaljujući svojem pozitivnom djelovanju na zglobove, kosti i kožu. Postoji mnogo istraživanja o ljekovitosti i pozitivnim učincima kurkumina, a popis možete vidjeti na ovoj poveznici.

Bio đumbir

Đumbir se često uzgaja u Indiji i Kini te je vrlo popularan začin u orijentalnoj kuhinji i koristi se kao dodatak raznim jelima i umacima. Đumbir se već dugi niz godina koristi kao pomoć za ublažavanje osjećaja mučnine i gladi.

Bio crni papar

Organski crni papar, porijeklom iz Kerale u Indiji, naširoko se koristi u ajurvedskim formulama i bogat je nekim esencijalnim vitaminima i mineralima. Pomaže u apsorpciji hranjivih tvari i tako povećava učinkovitost aktivnih tvari te je upravo zato čest dodatak proizvodima s kurkumom.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 90 doza

Uzmite 2 kapsule dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Organska kurkuma u prahu, organski đumbir u prahu, organski crni papar u prahu

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Organska kurkuma u prahu 1440 mg
Organski đumbir u prahu 60 mg
Organski crni papar u prahu 20 mg
Drugi sastojci: hipromeloza (HPMC)

*Nutrients Reference Value / •NRV not established

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
Bio kurkuma s crnim paprom
Bio kurkuma s crnim paprom

38 na zalihi

Ukupno: