Detoksikacijski flasteri za stopala

Proizvod je na zalihi

19,50 

Detoksikacijski flasteri za stopala predstavljaju jedinstven način i metodu čišćenja tijela od toksina. U refleksnoj masaži stopala i akupunkturi svaki dio tijela odnosno svaki organ povezan je s određenim predjelom stopala.

 • Pomažu revitalizirati organizam tijekom spavanja
 • Sadrže prirodne sastojke vrhunske kvalitete
 • Jednostavni za korištenje
 • Vidljivi rezultati nakon upotrebe
 • 30 flastera u jednom pakiranju

18 na zalihi

Ukupno:

Flasteri za stopala pružaju jedinstvenu metodu detoksikacije na jednostavan i pristupačan način.

Važnost detoksikacije

Svakog dana naše tijelo apsorbira toksine iz zraka koji udišemo i hrane koju jedemo, a to narušava prirodnu ravnotežu i može uzrokovati mnoge probleme uključujući probavne smetnje, stres, umor pa čak i utjecaj na tjelesnu težinu. Stoga je važna redovita detoksikacija koja može pomoći u obnavljanju ravnoteže u tijelu i resetiranju njegovih prirodnih procesa čišćenja.

Detoksikacijski flasteri za stopala

Prema tradicionalnoj kineskoj medicini tijelo sadrži više od 360 akupunkturnih točaka, od kojih se 60 (od 7000 živčanih završetaka) nalazi upravo na tabanima stoga su detoksikacijski flasteri za stopala vrlo dobar način za čišćenje toksina. Flasteri djeluju tako da polako upijaju neželjene toksine i nečistoće kroz vaša stopala tijekom spavanja, a napravljeni su od prirodnih sastojaka uključujući ksilitol, bambus i ugljen u prahu. Flasteri za detoksikaciju stopala jednostavni su za korištenje i primjenu, a cijeli je postupak potpuno bezbolan, jedno pakiranje sadrži čak 30 flastera.

Upotreba

Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Ne koristite na ranama ili oštećenoj koži. Flaster nanesite na stopalo odmah nakon otvaranja ambalaže.

Detox Foot Patches Instructions

 1. Korak: Uzmite 2 flastera (po jedan za svako stopalo) i uklonite zaštitnu ambalažu.
 2. Korak: Odlijepite bazu s oba flastera.
 3. Korak: Nanesite 1 flaster na svaki taban. Ostavite ih djelovati preko noći tijekom sna.
 4. Korak: Tijekom spavanja flasteri apsorbiraju toksine iz tijela.
 5. Korak: Kada se probudite nježno uklonite flastere s tabana.
 6. Korak: Provjerite flaster, boja će varirati ovisno o razini toksikacije.

Pakiranje sadrži30 flastera
ČuvanjeNa suhom i hladnom mjestu.
UpozorenjeDetoksikacijski flasteri za stopala su napravljeni od prirodnih sastojaka i predstavljaju prirodnu metodu detoksikacije, sigurni su za korištenje bez poznatih nuspojava. Ako ih još niste koristili savjetujemo da pročitate popis sastojaka kako ne bi došlo do alergijskih reakcija. Za maksimalni učinak koristite flastere svaku večer 15 dana za redom. Redovitom primjenom flastera tijekom jedne kure detoksikcije možete primjetiti manji intenzitet prljavštine na flasteru što znači da detoksikacija djeluje i da ste dobar dio toksina izbacili iz tijela. Za vrijeme trudnoće ili uzimanja lijekova detoksikacijske flastere koristite u dogovoru s liječnikom. Nije prikladno za trudnice u prvom tromjesečju. U slučaju pojave crvenila ili iritacije kože prestanite s upotrebom.

Sastojci

Popis sastojaka: Bambusov ocat (kora, deblo, grane) ekstrakt (65%), dekstrin (10%), hitozan u prahu (10%), turmalin (5%), ekstrakt pelina (Artemisia Absinthium) (4%), vitamin C (citrusi Sinensis) (4%), Agaricus Blazei Murill u prahu (2%).

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
Detoksikacijski flasteri za stopala
Detoksikacijski flasteri za stopala

18 na zalihi

Ukupno: