Vitamin D3+K2 4000 IU

Nema na skladištu

19,99 

Vitamin D3 + K2 predstavlja jedinstvenu kombinaciju koja je važna za normalno djelovanje imunološkog sustava te doprinosi zdravlju kostiju, zubi i mišića.

Vitamin K djeluje u kombinaciji s vitaminom D i pomaže tijelu da uštedi kalcij u kostima pridonoseći dobroj mineralizaciji. Tako može spriječiti i vaskularne kalcinacije.

 • Kvalitetan i prirodni Vitamin D
 • S vitaminom K2 za veći učinak
 • Bez GMO-a, bez nepotrebnih aditiva
 • 4000 IU u svakoj tableti
 • 240 tableta
 • Prikladno za vegetarijance

Nema na zalihi

Tableta vitamin D3+K2 i K2 odgovara vrijednosti 4000 IU. Jeste li znali da 60 % populacije u Hrvatskoj pati od nedostatka vitamina D? Upravo zato stručnjaci savjetuju uzimanje ovog vitamina tijekom cijele godine jer ga, zbog suvremenog načina života, ne dobivamo dovoljno izlaganjem suncu. Najbolje vrijeme za proizvodnju vitamina D prirodnim putem je u mjesecima od travnja do rujna između 10 – 16 h.

Vitamin D:

 • Doprinosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava
 • Doprinosi održavanju normalnih kostiju i zuba

Kome se savjetuje uzimanje vitamina D3 i K2?

 • U mjesecima od listopada do travnja se uzimanje vitamina D3 i K2 savjetuje svima jer u našem podneblju nema dovoljno UVB zraka za pravilnu sintezu vitamina D u koži;
 • Osobama koje u periodu od 10 – 16 sati provode vrijeme u zatvorenom prostoru;
 • Osobama koje imaju slabiji imunološki sustav i podložne su infekcijama;
 • Svim starijim osobama jer koža teže proizvodi vitamin D3 u kasnijoj životnoj dobi;

Zašto dodatno unositi vitamin D3?

Vitamin D je preporučljivo dodavati u obliku dodatka prehrani u proljetnim mjesecima, a posebno u jesenskim i zimskim mjesecima kada naša koža nije dovoljno izložena sunčevoj svjetlosti te se u našem organizmu ne stvara adekvatna količina vitamina D. Adekvatne količine vitamina D su neophodne za normalno funkcioniranje imunološkog sustava kao i za održavanje zdravih kostiju. Naš imunološki sustav će nam biti zahvalan za dodatno opskrbljivanje ovim vitaminom osobito u jesenskim i zimskim mjesecima kada smo manje izloženi izravnoj sunčevoj svjetlosti i kada je naša koža prekrivena odjećom koja sprječava da zrake dođu do kože.

Naš vitamin D je obogaćen vitaminom K2 (100µg) koji sinergijski djeluje u usmjeravanje kalcija u kosti stoga se ova kombinacija vitamina preporučuje uzimati zajedno.

Konzumacijom samo jedne mikro tablete dnevno osigurati ćete svom imunološkom sustavu i kostima prirodni poticaj uz ovaj vrhunski dodatak koji u jednoj kapsuli sadrži vitamin D3 4000IU i vitamin K2 100μg.

Tablete Vitamin D3 + K2

Ovaj prirodni dodatak prehrani sastoji se od vrhunskih vitamina D3 i K2 koji sinergijski djeluju na zdravlje kostiju i normalno djelovanje imunološkog sustava. Mikro tablete su jednostavne za korištenje i s lakoćom se uklapaju u vašu dnevnu rutinu. Svakako treba naglasiti da je najbolja kombinacija vitamina D s vitaminom K2 koji sinergijski djeluju na pravilno nakupljanje kalcija u tkivima čime se sprječava nakupljanje kalcija u krvnim žilama.

Prirodni vitamin D ima značajnu ulogu za zdrave kosti

Odgovarajući unos vitaminima i mineralima utječe i na zdravlje kostiju odnosno njihovu gustoću i čvrstoću. Jeste li znali da je uloga vitamina D usmjeriti kalcij do točke gdje se taloži odnosno apsorbira? Dakle, ako pokušavate nadomjestiti nedostatak kalcija u organizmu, nužno je uzimati vitamin D jer u suprotnom se kalcij neće moći apsorbirati u vaše kosti. Vitamin D utječe i na neke druge procese u našem tijelu.

Kome su namijenjene tablete vitamina D3 K2?

Naš dodatak prehrani D3 K2 se savjetuje svima koji žele učinkovitu i prirodnu potporu imunološkom sustavu. Ovaj dodatak prehrani je obogaćen vitaminom K, te je idealan za sve koji brinu o zdravlju svojih kostiju. Mikro tablete Vitamin D3 + K2 se jednostavno konzumiraju i s lakoćom će postati dio vaše svakodnevne rutine.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 tableta
Pakiranje sadrži: 240 tableta / 240 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vitamin D3 (kolekalciferol 100,000IU/g), Vitamin K2 2% MK-7.

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Vitamin D3 (kolekalciferol) 4000 IU 2000
Vitamin K2 (kao menakinon) 125 mcg 166
Drugi sastojci: mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat, dikalcijev fosfat

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
Vitamin D3 + K2
Vitamin D3+K2 4000 IU

Nema na zalihi