Brusnica i D-manoza, 12.000 mg

Proizvod je na zalihi

9,95 

Brusnica i D-manoza u kapsulama prirodnog podrijetla jačaju i podržavaju prirodnu obranu vašeg organizma ili urinarnog trakta koji je kod oslabljenog imunološkog sustava najugroženiji i najviše podložen bakterijama. Naša formula uključuje najkvalitetniji ekstrakt brusnice koji se odlično nadopunjuje bogatom D-manozom, vitaminom C, zimzelenim planinskim jasenom i bakrom. Najbolja prirodna zaštita urinarnog trakta.

  • Pomoć u jačanju imuniteta
  • Dodatak vitamina C, zimzelenog jasena i bakra
  • Snažna formula
  • Prikladno za vegane i vegetarijance

3 na zalihi

Ukupno:

Zašto brusnica i D-manoza?

Brusnica se vrlo često koristi u različitim preparatima koji pomažu kod upala mokraćnog sustava i jačanju imuniteta. Proizvod sadrži posebnu aktivnu tvar D-manozu koja se često nalazi u kvalitetnim dodacima s brusnicom.
Dobar imunitet i visoka otpornost su ključni u borbi s bakterijama koje uzrokuju bolove i nelagodu u donjem djelu trbuha. Kako bi se postigla što bolja djelotvornost, suplementu je dodan vitamin C, zimzeleni planinski jasen i bakar.

Što je upala urinarnog trakta?

Upala mokraćnog sustava zahvaća jedan ili više dijelova mokraćnog sustava, tj. mjehur, bubrege i/ili uretru, a manifestira se na različite načine ovisno o zahvaćenom području.
Infekcije mokraćnog sustava nastaju kada bakterije uđu u mokraćnu cijev i odatle se šire u mjehur i bubrege. Infekcije mokraćnog sustava češće su kod žena koje imaju kraću mokraćnu cijev što bakterijama znatno olakšava put do unutarnjih organa i uzrokuju infekciju.
Simptomi upale mokraćnog sustava uključuju učestalo mokrenje, osjećaj stalne potrebe za mokrenjem, bol ili osjećaj pečenja tijekom mokrenja. Mnogi pokušavaju ubrzati proces oporavka prirodnim dodacima za potporu urinarnog trakta, tabletama ili antibioticima.
Istraživanja su pokazala da brusnice imaju brojne dobrobiti, te su prvi izbor kod infekcija mokraćnog sustava jer su izuzetno bogate vitaminima i mineralima. Brusnice sadrže puno vitamina C koji pridonosi cjelokupnoj zaštiti organizma i vitamin B6 za koji je poznato da pridonosi bolljem imunitetu.

Upotreba

Način primjene: 1 kapsula dnevno
Pakiranje sadrži: 30 kapsula / 30 doza

1 kapsula na dan između obroka s čašom vode ili prema uputama stručnog djelatnika.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Upozorenje: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Važno je pridržavati se uravnotežene i raznovrsne prehrane i zdravog načina života. Za vrijeme trudnoće, dojenja ili uzimanja drugih lijekova se prije upotrebe posavjetujte s vašim liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

SASTOJCI NA KAPSULO EKVIVALENTAN BILJNOM PRAHU PRUŽA %RVN*
Suhi ekstrakt brusnice 50:1. 50% Proantocijanidi 240 mg 12.000 mg 120 mg proantocianidi
Vitamin C
(L-Askorbinska Kiselina)
80 mg 100%
Suhi ekstrakt zimzelenog planinaskog jasena 4:1. 10% Arbutini 25 mg 100 mg 2,5 mg Arbutini
D-Manoza 25 mg
Bakrov glukonat 14 % bakra 7,14 mg 1 mg bakra 100%
Drugi sastojci: tvar protiv zgrudnjavanja, silicijev dioksid, ovojnica kapsule biljnog podrijetla.

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

Red cranberry with D-mannose
Brusnica i D-manoza, 12.000 mg

3 na zalihi

Ukupno: