Folna Kiselina

Proizvod je na zalihi

15,36 

Folna kiselina sudjeluje u mnogim biološkim procesima u našem tijelu, a posebno važnu ulogu ima tijekom razvoja majčina tkiva u trudnoći te smanjenju umora i i iscrpljenosti. Folna kiselina je uključena u sintezu aminokiselina, diobu stanica, stvaranje bijelih krvnih zrnaca, a također je potrebna za normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Unos suplemenata s folnom kiselinom povećava razinu folata u trudnoći. Dokazano je da neadekvatan unos folne kiseline prije začeća i tijekom prvih 12 tjedana trudnoće dovodi do defekta neuralne cijevi u fetusa. Stoga se folna kiselina preporučuje trudnicama i svim ženama koje planiraju trudnoću.

  • Prirodni dodatak bez GMO-a
  • Povećava rast majčinog tkiva tijekom trudnoće
  • Bez mliječnih proizvoda, laktoze, glutena i soje
  • Pogodno za vegane i vegetarijance
  • 400 tableta – Zaliha tijekom cijele godine

20 na zalihi

Ukupno:
Najniža cijena u posljednjih 30. dana: 21,95  (-30%)

Ako želite osigurati dovoljan unos folne kiseline tijekom trudnoće ili popraviti svoj vitaminski status, savjetujemo svakodnevni unos jedne tablete koja sadrži 400 mg folne kiseline.

Folna kiselina i trudnoća

Trudnoća je posebno razdoblje u životu žene i svaka buduća majka želi osigurati zdrav razvoj svoje bebe. Unos folne kiseline tijekom trudnoće može pomoći u smanjenju rizika od oštećenja neuralne cijevi.

Folna kiselina se nalazi u hrani kao što je lisnato zeleno povrće, ali kako biste osigurali dovoljan dnevni unos koristite suplemente folne kiseline. Uzimanje našeg dodatka folne kiseline i briga za zdrav stil života je odličan način da pružite najbolju prenatalnu potporu vama i vašoj bebi. Ciljna skupina su žene reproduktivne dobi, a povoljan učinak postiže se dopunom prehrane s 400 μg folne kiseline dnevno najmanje mjesec dana prije i do tri mjeseca nakon trudnoće.

Tko bi morao uzimati folnu kiselinu?

Folna kiselina je idealan prirodni dodatak za trudnice i sve druge ženske osobe koje planiraju trudnoću. Ovaj dodatak djeluje najbolje u kombinaciji s drugim vitaminima i uravnoteženom prehranom kako bi vam pružio najbolju podršku tijekom trudnoće. Folna kiselina se posebno preporučuje ženama u ranoj fazi trudnoće – jedan mjesec prije začeća i tri mjeseca nakon začeća. Mnoge žene uzimaju folnu kiselinu za održavanje menstrualnog ciklusa u folikularnoj fazi, a poznato je da povećan unos folne kiseline smanjuje pojavu akni i daje zdrav sjaj vašoj koži.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 tableta
Pakiranje sadrži: 400 tableta / 400 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vitamin B9 (folna kiselina)

Nutritivni podaci
SASTOJCINA DOZU%RVN*
Vitamin B9 (folna kiselina)400 mcg200
Drugi sastojci: Magnezijev stearat, silicijev dioksid, mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana