Folna Kiselina

Nema na skladištu

21,95 

Folna kiselina sudjeluje u mnogim biološkim procesima u našem tijelu, a posebno važnu ulogu ima tijekom razvoja majčina tkiva u trudnoći te smanjenju umora i i iscrpljenosti. Folna kiselina je uključena u sintezu aminokiselina, diobu stanica, stvaranje bijelih krvnih zrnaca, a također je potrebna za normalno funkcioniranje imunološkog sustava.

Unos suplemenata s folnom kiselinom povećava razinu folata u trudnoći. Dokazano je da neadekvatan unos folne kiseline prije začeća i tijekom prvih 12 tjedana trudnoće dovodi do defekta neuralne cijevi u fetusa. Stoga se folna kiselina preporučuje trudnicama i svim ženama koje planiraju trudnoću.

  • Prirodni dodatak bez GMO-a
  • Povećava rast majčinog tkiva tijekom trudnoće
  • Bez mliječnih proizvoda, laktoze, glutena i soje
  • Pogodno za vegane i vegetarijance
  • 400 tableta – Zaliha tijekom cijele godine

Nema na zalihi

Ako želite osigurati dovoljan unos folne kiseline tijekom trudnoće ili popraviti svoj vitaminski status, savjetujemo svakodnevni unos jedne tablete koja sadrži 400 mg folne kiseline.

Folna kiselina i trudnoća

Trudnoća je posebno razdoblje u životu žene i svaka buduća majka želi osigurati zdrav razvoj svoje bebe. Unos folne kiseline tijekom trudnoće može pomoći u smanjenju rizika od oštećenja neuralne cijevi.

Folna kiselina se nalazi u hrani kao što je lisnato zeleno povrće, ali kako biste osigurali dovoljan dnevni unos koristite suplemente folne kiseline. Uzimanje našeg dodatka folne kiseline i briga za zdrav stil života je odličan način da pružite najbolju prenatalnu potporu vama i vašoj bebi. Ciljna skupina su žene reproduktivne dobi, a povoljan učinak postiže se dopunom prehrane s 400 μg folne kiseline dnevno najmanje mjesec dana prije i do tri mjeseca nakon trudnoće.

Tko bi morao uzimati folnu kiselinu?

Folna kiselina je idealan prirodni dodatak za trudnice i sve druge ženske osobe koje planiraju trudnoću. Ovaj dodatak djeluje najbolje u kombinaciji s drugim vitaminima i uravnoteženom prehranom kako bi vam pružio najbolju podršku tijekom trudnoće. Folna kiselina se posebno preporučuje ženama u ranoj fazi trudnoće – jedan mjesec prije začeća i tri mjeseca nakon začeća. Mnoge žene uzimaju folnu kiselinu za održavanje menstrualnog ciklusa u folikularnoj fazi, a poznato je da povećan unos folne kiseline smanjuje pojavu akni i daje zdrav sjaj vašoj koži.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 tableta
Pakiranje sadrži: 400 tableta / 400 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vitamin B9 (folna kiselina)

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Vitamin B9 (folna kiselina) 400 mcg 200
Drugi sastojci: Magnezijev stearat, silicijev dioksid, mikrokristalna celuloza, dikalcijev fosfat

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

Folna Kiselina
Folna Kiselina

Nema na zalihi