Glukozamin Kompleks 2+1 GRATIS

Proizvod je na zalihi

49,50 

Naš najpopularniji proizvod Glukozamin Kompleks s Kondroitinom za prirodnu potporu zglobovima. Super akcija 2+1 GRATIS! Kupiš dva proizvoda, a treći dobivaš besplatno!
Kompleks glukozamina dobiven od najčišćeg glukozamina, vrhunskog morskog kondroitina i kombinacije drugih sastojaka predstavljaju prirodni dodatak za očuvanje zdravih zglobova.

Akcijski paket: 2+1 GRATIS: 74,24 €  49,50 €
UŠTEDA: 24,75 €

 • Pakiranje dostatno za čak 135 dana
 • Formula za prirodnu njegu zglobova
 • Vrhunski glukozamin i kondroitin
 • Trostruko djelovanje: zglobovi, hrskavice i sinovijalna tekućina
 • Obogaćeno kolagenom
 • Obogaćeno tamjanom (Boswellia), vitaminom C i kurkumom
 • Jednostavna konzumacija kapsula
 • Bez GMO, bez glutena, bez dodanog šećera

39 na zalihi

Ukupno:

Glukozamin Kompleks – kompleks glukozamina i kondroitina u kapsulama predstavlja snagu prirodnih aktivnih sastojaka u jednoj dnevnoj dozi. Proizvod smo obogatili kurkuminom, ekstraktom tamjana i kolagenom. Kompleks glukozamina slovenskog porijekla je vrhunski dodatak prehrani u kojem smo, u suradnji sa stručnjacima, spojili snage najkvalitetnijih i najučinkovitijih prirodnih sastojaka.

Zglobovi imaju vrlo važnu ulogu u našem tijelu, te su jako bitni za pokretljivost našeg tijela i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. No, nažalost zglobovima ne pridajemo veliku pažnju sve dok nam ne počnu stvarati probleme.

Očuvajte zdravlje svojih zglobova s dostatnim unosom hranjivih tvari koje su zaslužne za održavanje elastičnosti i pokretljivosti zglobova.

Proizvod iz naše linije proizvoda Natura Premium predstavlja spoj najkorisnijih sastojaka s visokom razinom učinkovitosti.

Zdravi zglobovi su važan dio našeg zdravlja posebno u razdoblju života nakon 40. godine kada se počinju javljati različiti zdravstveni problemi koji nam mogu kvariti kvalitetu života i obavljanje svakodnevnih aktivnosti u kojima uživamo. Stoga je svakako važna preventivna njega zglobova i kostiju koja u okviru zdravog načina života uključuje svakodnevnu tjelovježbu i dovoljan unos aktivnih sastojaka za potporu našem organizmu.

Glukozamin kompleks

 • Potpora za zglobove: proizvod za prirodnu njegu zglobova
 • Trostruko djelovanje: zglobovi, hrskavice i sinovijalna tekućina
 • Visoka učinkovitost: sadrži najbolji prirodni glukozamin i kondroitin
 • Jačina: čak 1450 mg aktivne tvari u dnevnoj dozi

Prednosti Glukozamina i kondroitina u kapsulama

Kompleks glukozamina i kondroitina osmišljen je kao snažan i potpuno prirodan glukozamin za zglobove kojeg možete konzumirati bilo gdje i bilo kada. Kapsule su dodatno obogaćene korisnim prirodnim sastojcima poput ekstrakta tamjana (Boswellije), vitamina C i kurkume.

Kome je Glukozamin kompleks namijenjen?

Dodavanje glukozamina i kondroitina preporučuje se svima koji žele na prirodan način očuvati zdravlje svojih zglobova. Kapsule su prikladne za sve aktivne osobe, za sve koji se svakodnevno bave sportom i žele povećati svoju izdržljivost, a svakako su preporučljive i osobama koje nisu aktivne i imaju problema s bolnim zglobovima. Naš prirodni Glukozamin i kondroitin u kapsulama ne sadrži GMO i laktozu te se preporučuje svima koji žele pridonijeti zdravom načinu života.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule
Pakiranje sadrži: 90 kapsula / 45 doza

Uzmite 2 kapsuli dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece! ALERGENI: Vidi sastojke podebljane.

Sastojci

D-glukozamin sulfat 2KCL, kondroitin sulfat, hidrolizirani RIBLJI kolagen, bio kurkuma u prahu, ekstrakt tamjana (Boswellia serrata), askorbinska kiselina.

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
D-glukozamin sulfat

– od toga glukozamina

1000 mg

592 mg

Kondroitin sulfat

–  od toga kondroitina

200 mg

162 mg

Hidrolizirani RIBJI kolagen u prahu 100 mg
Bio kurkuma u prahu 50 mg
Ekstrakt bosvelije (Boswellia serrata),

– od tega bosvelične kisline

50 mg

32,5 mg

Vitamin C 50 mg 65,3
Drugi sastojci: tvar protiv zgrudnjavanja: prirodni biljni magnezijev stearat, bio rižino brašno, HPMC – hidroksipropilmetil celuloza, biljnog podrijetla.

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana
Alergeni: Sastojke vidjeti masnim slovima.

On sale

Glukozamin Kompleks akcija 21
Glukozamin Kompleks 2+1 GRATIS

39 na zalihi

Ukupno: