Kristalni Dezodorans u spreju, neutralan miris, 100 ml

Nema na skladištu

7,95 

Neutralan dezodorans u spreju s kristalima kalija je prirodan, bez mirisa, hipoalergen, te ne sadrži alkohol i aluminijev klorid. Posebna antibakterijska formula s prirodnim mineralnim solima daje nevjerojatne rezultate čak i na najosjetljivijim područjima.

Kristalni dezodorans u spreju je izrađen od kristala kalija (prirodne mineralne soli) koji usporava stvaranje bakterija te sprječava nastanak neugodnih mirisa. Ne ostavlja bijele tragove na koži niti na odjeći.

Nema na zalihi

Kristalni dezodorans u spreju usporava stvaranje bakterija, sprječava nastanak neugodnog tjelesnog mirisa te omogućuje koži da diše i prirodno se znoji.

Ljudi su od davnina koristili kristale kalija

Kristali kalija su vrlo popularni u Aziji, gdje se koriste kao prirodno antibakterijsko sredstvo i dezodorans.

Znojenje je prirodna tjelesna funkcija koja regulira tjelesnu temperaturu, no osjetljiva područja koja su sklona pojačanom znojenju predstavljaju idealno okruženje za razvoj bakterija.
Kristalni dezodorans u spreju je prirodan, antibakterijski te odgovara svim tipovima kože, čak i najosjetljivijoj koži.

Ide uz svaki parfem

Dezodorans u spreju bez aluminijevog klorida učinkovito štiti od neugodnih mirisa tijekom cijelog dana. Neutralnog je mirisa pa se odlično kombinira s bilo kojim parfemom, te ne ostavlja tragove na vašoj odjeći ili koži.

Upotreba

Raspršite na čistu kožu.

Pažnja: Samo za vanjsku upotrebu. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci

Kalijev kristal (prirodna mineralna sol).

100% prirodno, bez alkohola, hipoalergeno, neutralnog mirisa, nije testirano na životinjama, bez aluminijevog klorida, bez parabena.

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
Prirodni mineralni dezodorans u spreju
Kristalni Dezodorans u spreju, neutralan miris, 100 ml

Nema na zalihi