Kristalni Dezodorans u spreju, neutralan miris, 100 ml

Proizvod je na zalihi

7,95 

Neutralan dezodorans u spreju s kristalima kalija je prirodan, bez mirisa, hipoalergen, te ne sadrži alkohol i aluminijev klorid. Posebna antibakterijska formula s prirodnim mineralnim solima daje nevjerojatne rezultate čak i na najosjetljivijim područjima.

Kristalni dezodorans u spreju je izrađen od kristala kalija (prirodne mineralne soli) koji usporava stvaranje bakterija te sprječava nastanak neugodnih mirisa. Ne ostavlja bijele tragove na koži niti na odjeći.

1 na zalihi

Ukupno:

Kristalni dezodorans u spreju usporava stvaranje bakterija, sprječava nastanak neugodnog tjelesnog mirisa te omogućuje koži da diše i prirodno se znoji.

Ljudi su od davnina koristili kristale kalija

Kristali kalija su vrlo popularni u Aziji, gdje se koriste kao prirodno antibakterijsko sredstvo i dezodorans.

Znojenje je prirodna tjelesna funkcija koja regulira tjelesnu temperaturu, no osjetljiva područja koja su sklona pojačanom znojenju predstavljaju idealno okruženje za razvoj bakterija.
Kristalni dezodorans u spreju je prirodan, antibakterijski te odgovara svim tipovima kože, čak i najosjetljivijoj koži.

Ide uz svaki parfem

Dezodorans u spreju bez aluminijevog klorida učinkovito štiti od neugodnih mirisa tijekom cijelog dana. Neutralnog je mirisa pa se odlično kombinira s bilo kojim parfemom, te ne ostavlja tragove na vašoj odjeći ili koži.

Upotreba

Raspršite na čistu kožu.

Pažnja: Samo za vanjsku upotrebu. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci

Kalijev kristal (prirodna mineralna sol).

100% prirodno, bez alkohola, hipoalergeno, neutralnog mirisa, nije testirano na životinjama, bez aluminijevog klorida, bez parabena.