MSM mineral u prahu

Proizvod je na zalihi

6,69 

MSM mineral ili metilsulfonilmetan je oblik organskog bioaktivnog sumpora koji je još poznat i kao mineral ljepote, jer podupire vezivno tkivo, kosu, nokte, kožu, a nalazi se u mišićima, koži i kostima. MSM je zapravo jedan od najpopularnijih dodataka prehrani.

  • Sudjeluje u sintezi kolagena
  • Podržava vezivno tkivo
  • Blagotvorno djeluje na kosu, nokte i kožu
  • Podržava zdravlje zglobova
  • Dodajte ga u smoothie ili sok
  • Pogodno za vegane

18 na zalihi

Ukupno:

MSM je kratica za metilsulfonilmetan koji pripada skupini organskih sumpornih spojeva. Nalazi se u životinjskim i biljnim proizvodima te ima vrlo pozitivan učinak na ljudsko tijelo. MSM može pomoći kod problema sa zglobovima i mišićima te je vrlo popularan dodatak prehrani.

Kome se preporučuje MSM?

MSM se preporučuje svima koji žele prirodnu podršku svojim mišićima, zglobovima i imunološkom sustavu. Često dovodi do poboljšanja tegoba kod osoba koje imaju dugotrajne zdravstvene probleme.

Zbog svojih pozitivnih svojstava se MSM često koristi i u kozmetici (u obliku dodatka kremama i raznim maskama), te kao dodatak u preparatima za nokte i kosu.

MSM je izuzetno važan mineral o kojem se vrlo malo govori, a po važnosti minerala zauzima treće mjesto (odmah iza kalcija i fosfora). Ovaj mineral se nalazi posvuda – u mišićima, koži i kostima, kao i u noktima i kosi.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 0,5 g (žličica) do 2 puta dnevno
Pakiranje sadrži: 200g MSM praha

Pomiješajte u čaši vode, smoothieja ili soka ili prema uputama zdravstvenog radnika.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

MSM (metilsulfonilmetan), vitamin C (L-askorbinska kiselina)

Nutritivni podaci

SASTOJCI NA DOZU %RVN*
MSM (metilsulfonilmetan) 2400 mg
Vitamin C (askorbinska kiselina) 100 mg 62,50
Drugi sastojci: Mikrokristalna celuloza (MCC), dikalcijev fosfat DC, magnezijev stearat, silicijev dioksid

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

MSM mineral u prahu
MSM mineral u prahu

18 na zalihi

Ukupno: