MSM + Vitamin C

Nema na skladištu

24,99 

MSM mineral ili metilsulfonilmetan s dodatkom vitamina C. MSM je oblik organskog sumpora koji je još poznat i kao mineral ljepote, a nalazi se u mišićima, koži i kostima. MSM je zapravo jedan od najpopularnijih dodataka prehrani koji se bolje apsorbira uz dodatak vitamina C.

  • 360 tableta
  • Zaliha za 6 mjeseci
  • Obogaćen s vitaminom C
  • Pogodan za vegane
  • Bez GMO-a, laktoze i glutena

Nema na zalihi

MSM je kratica za metilsulfonilmetan koji pripada skupini organskih sumpornih spojeva. Nalazi se u životinjskim i biljnim proizvodima te ima vrlo pozitivan učinak na ljudsko tijelo. MSM može pomoći kod problema sa zglobovima i mišićima te je vrlo popularan dodatak prehrani. Njegovo djelovanje izvrsno nadopunjuje vitamin C kojeg smo dodali našem dodatku prehrani i tako vam olakšali uzimanje jer ne morate dodatno paziti na unos vitamina C.

Kome se preporučuje MSM?

MSM se preporučuje svima koji žele prirodnu podršku svojim mišićima, zglobovima i imunološkom sustavu. Često dovodi do poboljšanja tegoba kod osoba koje imaju dugotrajne zdravstvene probleme.

Zbog svojih pozitivnih svojstava se MSM često koristi i u kozmetici (u obliku dodatka kremama i raznim maskama), te kao dodatak u preparatima za nokte i kosu.

MSM je izuzetno važan mineral o kojem se vrlo malo govori, a po važnosti minerala zauzima treće mjesto (odmah iza kalcija i fosfora). Ovaj mineral se nalazi posvuda – u mišićima, koži i kostima, kao i u noktima i kosi.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 2 tablete
Pakiranje sadrži: 360 tableta / 180 doza

Uzmite 2 tablete dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

MSM (metilsulfonilmetan), vitamin C (L-askorbinska kiselina)

Nutritivni podaci

SASTOJCINA DOZU%RVN*
MSM (metilsulfonilmetan)2400 mg
Vitamin C (askorbinska kiselina)100 mg62,50
Drugi sastojci: Mikrokristalna celuloza (MCC), dikalcijev fosfat DC, magnezijev stearat, silicijev dioksid

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “MSM + Vitamin C”