Organski Cejlonski Cimet u kapsulama

Proizvod je na zalihi

23,75 

Organski cimet u kapsulama sadrži prirodni ekstrakt 100% organski uzgojenog cejlonskog cimeta porijeklom sa Šri Lanke. Jedna doza osigurava 1000 mg najkvalitetnijeg cimeta u obliku veganske kapsule, koja se uzima svakodnevno.

  • 100% organski cejlonski cimet sa Šri Lanke
  • Snažnih 1000 mg u jednoj kapsuli po vrlo pristupačnoj cijeni
  • Jednostavna konzumacija kapsula
  • Prikladno za vegane i vegetarijance
  • Gubitak suvišnih kilograma

4 na zalihi

Ukupno:

Organski Cejlonski Cimet u kapsulama je prirodni dodatak s visokom bioraspoloživošću.

Što je organski cejlonski cimet?

Cimet ne služi samo za obogaćivanje okusa kolača i slastica već ima mnoge zdravstvene prednosti zbog kojih ga mnogi ljudi uključuju u svoju svakodnevnu prehranu. Obični cimet može sadržavati visoku koncentraciju kumarina pa smo odabrali cejlonski cimet porijeklom sa Šri Lanke, koji ujedno pruža sve blagodati običnog cimeta bez prevelikih doza kumarina.

Prednost organskog cejlonskega cimeta

Visoka bioraspoloživost

Organski cimet u kapsulama dobiva se od prirodnog cejlonskog cimeta. Ovaj prirodni sastojak ima visoku bioraspoloživost zahvaljujući kojoj se veće koncentracije aktivnog sastojka apsorbiraju u krv i ujedno pomažu u održavanju normalne tjelesne težine.

Održavanje tjelesne težine i šećer u krvi

Organski cimet je idealan za kontrolu tjelesne težine upravo zbog visokog sadržaja prirodnih vlakana u cimetu i učinku zagrijavanja koji osjetimo čim ga konzumiramo. Istraživanja su pokazala da cimet ima pozitivan učinak na razinu glukoze u krvi u bolesnika s dijabetesom tipa 2, ako se svakodnevno konzumira.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 90 doza

Uzmite 2 kapsule dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Popis sastojaka: Cejlonski Cimet
Ovojnica kapsule: Hipromeloza (HPMC)