Veganske Omega-3 EPA+DHA kapsule

Proizvod je na zalihi

21,90 

Veganske omega-3 mekane kapsule biljnog porijekla. Isključivo biljne DHA omega-3 masne kiseline u ulju algi! Bez ribljeg ulja! Esencijalne omega-3 masne kiseline s aktivnim sastojkom DHA, kojeg sadrži Ovega3™ life, se dobivaju iz ulja algi, proizvod je prikladan za vegetarijance i vegane.

  • Ovega3™ life je proizvod visoke kvalitete
  • Svaka kapsula sadrži 200 mg aktivnih DHA omega-3 masnih kiselina
  • 60 kapsula sadrži 12 g aktivnih DHA omega-3 masnih kiselina
  • Prvo ulje algi s aktivnom omega-3 masnom kiselinom DHA
  • DHA pomaže u održavanju normalne funkcije mozga.
  • DHA pomaže u održavanju normalnog vida.

4 na zalihi

Ukupno:

Ovega3™ life veganske omega-3 masne kiseline sadrži aktivnu omega-3 DHA, dokozaheksaensku kiselinu koja je važna za naše tijelo i ne može se usporediti s drugim omega-3 masnim kiselinama u obliku ALA, alfa linolenske kiseline. ALA, alfa linolenska kiselina, nije aktivna tvar i naše tijelo ju prvo mora pretvoriti u aktivne tvari omega-3, DHA, EPA, DPA ili OTA u složenom procesu. 90% tvari se gubi kada naše tijelo pretvara ALA u DHA što znači da će od 2000 mg omega-3 alfa linolenske kiseline, samo 10% ili 200 mg aktivne tvari omega-3, dokozaheksaenske kiseline, ostati u našem organizmu nakon završetka procesa pretvorbe..

Ovega3™life – kvalitetan Omega-3 bez želatine

Ovega3 ™ life je dobiven od najkvalitetnijih bioraspoloživih sastojaka. Ovega3™ life je osmišljen kako bi se zadovoljile potrebe za aktivnim omega-3 masnim kiselinama kod odraslih, adolescenata i djece starije od 7 godina.

Svaka Ovega3™ life kapsula sadrži 200 mg visokokvalitetne, aktivne biljne DHA omega-3 masne kiseline u ulju od schizochytrium mikroalge. Softgel kapsule su male i bez želatine, te se lako progutaju, prikladne su za vegetarijance i vegane.

Omega-3 utječe na regulaciju lipida u krvi

Omega-3 masne kiseline su esencijalne i naše tijelo ih ne može samo proizvesti. Omega-3 masne kiseline su ugrađene u staničnu membranu i ključne su za njihovu proizvodnju i funkcioniranje. Omega-3 masne kiseline pozitivno utječu na regulaciju lipida u krvi.

Veganske Omega-3 za buduće majke

Omega-3 masne kiseline utječu na razvoj mozga i očiju kod dojenčadi. Nusproizvodi omega-3, eikosanoidi, utječu na mnoge metaboličke procese i funkcije.

Važan faktor za oči i mozak

60% svih masnih kiselina u mrežnici i 40% ili većina nezasićenih moždanih lipida sastoji se od omega-3 masnih kiselina DHA. Omega-3 masne kiseline smanjuju negativne učinke arahidonske kiseline omega-6 zbog prevelike konzumacije hrane životinjskog podrijetla.

Premalo omega-3 masnih kiselina

Omega-6 masne kiseline utječu na našu sposobnost apsorpcije omega-3 masnih kiselina, a previše omega-6 masnih kiselina u našoj prehrani usporava apsorpciju omega-3 masnih kiselina. Njemačko i austrijsko izvješće o prehrani iz 2000. god. i 2003. god. je otkrilo da stanovništvo konzumira previše omega-6 kiselina u svakodnevnoj prehrani. Prema podacima o prehrani stanovništva, trenutni omjer omega-6 i omega-3 je 8:1. Prema znanstvenim istraživanjima bi taj omjer morao biti 5:1, a kako bi pozitivno utjecali na zdravlje trebamo smanjiti potrošnju omega-6 masnih kiselina kao što su linolna kiselina, gama-linolenska kiselina, arahidonska kiselina i povećati unos omega-3 masnih kiselina.

Male softgel kapsule bez želatine

Mnogi ljudi imaju poteškoća s gutanjem velikih kapsula, zato su Ovega3™ life kapsule male i jednostavne za konzumaciju. Ovega3™ life kapsule su dobivene od modificiranog krumpirovog škroba i ne sadrže želatinu.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 kapsula
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 90 doza

Uzmite 1 kapsulu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Nutritivni podaci

SASTOJCI  NA DOZU %RVN*
Omega 3 masne kiseline (biljni izvor: mikroalga Schizochytrium sp.)

–          DHA

–          EPA

250mg

 

 

170 mg

80 mg

Druge sestavine: Antioksidans: ekstrakt tokoferola. Mehke biljne kapice, napravljene u Italiji: modificiran visok glicerin, karagenan, regulator kislosti.

*Nutrients Reference Value / •NRV not established

On sale

Veganske Omega-3 Ovega3 EPA + DHA
Veganske Omega-3 EPA+DHA kapsule

4 na zalihi

Ukupno: