Untitled 3 2

Politika privatnosti

1. Općenito

Argos Media d.o.o. (u daljnjem tekstu Trgovac) se obvezuje će štititi povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine. Prikupljene osobne podatke Trgovac će koristiti isključivo za pružanje usluga, koje nudi. Trgovac poštuje povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine, pa će učiniti sve da ih zaštiti od bilo kakvih kršenja i zlostavljanja. Osobni podaci korisnika su jedan od područja kojima Trgovac posvećuje izuzetnu brigu i pažnju, kako je on svjestan osjetljiva priroda ovog područja.

2. Korištenje osobnih podataka

Trgovac za potrebe pružanja usluga koje nudi, prikuplja, upravlja, obrađuje i pohranjuje sljedeće korisničke podatke:

 • ime i prezime;
 • adrese za dostavu;
 • tvrtka ili naziv pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
 • davčno številko pravne osebe (če je uporabnik pravna oseba);
 • porezni broj pravne osobe (ako je korisnik pravna osoba);
 • e-mail adresa (korisničko ime);
 • lozinka u šifriranom obliku;
 • kontakt telefon;
 • zemlja prebivališta;
 • ostale informacije koje korisnik daje dobrovoljno unesene u obrasce u internetskoj trgovini;
 • ostale informacije koje korisnik daje dobrovoljno dodao je kasnije u svoj profil.

Za točnost, potpunost i ažurnost podataka koje dostavlja koje unose korisnici, Trgovac nije odgovoran. Trgovac će koristiti podatke za obavljanje vlastitih promotivnih aktivnosti (slanje obavijesti i vijesti o nagradne igre, poslovne obavijesti, druge obavijesti i novosti).

Kolačići i IP adrese

Trgovac svakom korisniku na početku svake upotrebe internetska trgovina dodjeljuje kolačić za prepoznavanje, praćenje kupovine košarice i osiguravanje sljedivosti (tj. „kolačića“) pohranjenih u memoriji sprema poslužitelj samo za vrijeme trajanja posjeta internetskoj trgovini i nakon toga se briše sati neaktivnosti. Trgovac također može spremiti korisnika na osobno računalo neki trajni kolačići, kao npr identifikacijski broj korisnika u šifrirani obrazac za identifikaciju prilikom sljedećeg posjeta internetskoj trgovini odn ocjenu artikla, pomoću koje korisnik zna koje su stavke već ocijenjene, neizravno, vanjski kolačići Google Analyticsa, koji se koriste za analizu posjete mjestu. Trgovac može zadržati ove podatke u anonimnom sažetku koristi se u svrhe statističke analize. Za potrebe pružanja web Security Trader također prikuplja IP adrese s kojih korisnici pristupaju internetske trgovine.

4. Izjava o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika

Trgovac poštuje propise koji uređuju zaštitu osobnih podataka obvezuje se na zaštitu osobnih podataka korisnika svoje web stranice trgovine. Trgovac ni pod kojim uvjetima neće biti bez izričitog dopuštenja pružio korisniku osobne ili druge korisničke podatke trećoj strani ili neće dopustiti trećoj osobi uvid u osobne ili ostale korisničke podatke, osim ako to zahtijevaju državna tijela, ako takva obveza postoji propisano zakonom, ili u dobroj vjeri da je takva radnja neophodna za postupak pred sudovima ili drugim državnim tijelima te radi zaštite i ovrhe legitimni interesi Trgovca.

Sve osobne i druge informacije koje daje korisnik prilikom prijave u internetsku trgovinu, kao i prilikom naručivanja kupnje proizvoda, uključujući sadržaj naloga bit će zaštićen u skladu s propisima koji uređuju zaštitu osobnih podataka podaci. Trgovac neće koristiti ove podatke u bilo koju svrhu koja bi mu štetila korisnik ili druga uključena osoba. Neće biti korisničkih podataka trgovca koristi se za slanje promotivnih e-poruka ili druge neželjene pošte promotivni materijal, osim za slanje tih promotivnih obavijesti, na koje će korisnik naručiti ili. s kojim će se složiti. Trgovac može koristiti podatke u anonimiziranom obliku sažetka za potrebe statističke analize. Povjerljivost osobnih i drugih korisničkih podataka neće biti narušena ni u kojem obliku.

Usluge dostave (npr. Pošta Slovenije, GLS, DHL, UPS itd.) Trgovac će povjeriti samo potrebne podatke za dostavu u kupljenu internetsku trgovinu proizvodi (podaci o primatelju i adresa za dostavu). Bit će putem e-pošte Trgovac će kontaktirati korisnika ako je to potrebno za kupnju internet trgovine, a putem kontakt telefona samo ako je u tijeku registracija ili došlo je do problema s online kupnjom.

5. Provođenje politike privatnosti

Svi zaposleni na puno ili nepuno radno vrijeme Trgovca koji imaju pristup osobnim i drugim korisničkim podacima, svjesni su dužni su štititi osobne i druge podatke te su se toga dužni pridržavati odredbe o zaštiti povjerljivosti osobnih podataka i privatnosti korisnika internetske trgovine. Obveza zaštite osobnih i drugih podataka vrijedi određeno vrijeme neograničeno, čak i nakon prestanka odnosa s Trgovcem.

Registrirani korisnici mogu prekinuti u bilo kojem trenutku koristite internetsku trgovinu i može poništiti vašu registraciju. Oni čine pismenim obavještavanjem Trgovca o poništenju registracije. Prije prijevoja Izjave o otkazivanju registracije korisnik mora platiti Trgovcu nepodmirene obveze iz kupnje u internetskoj trgovini. Trgovac će čuvati povjerljivost osobnih podataka i privatnost korisnika internetske trgovine zaštićeni ovom politikom privatnosti u slučaju opoziva registracije.

6. Dodatna pojašnjenja

Ako imate bilo kakvih pitanja, nedoumica ili komentara u vezi s ovom politikom privatnosti, možete nas obavijestiti na sljedeću e-mail adresu: [email protected]