Vitamin B12, 1000 μg

Proizvod je na zalihi

27,47 

Vitamin B12 je u našem tijelu nužan za pravilno funkcioniranje i zdravlje živčanog tkiva, moždanih stanica i crvenih krvnih stanica. Vitamin B12 ujedno utječe i na metabolizam, olakšava oslobađanje energije što znači da će vam uzimanje ovog dodatka pružiti više energije. Snažna doza od 1000 μg u svakoj kapsuli.

  • B12 u obliku kobalamina
  • Doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti
  • Ima ulogu u djelovanju imunološkog sustava
  • Doprinosi oslobađanju energije tijekom metaboličkog procesa
  • Ima značajnu ulogu u djelovanju živčanog sustava
  • Doprinosi normalnom psihološkom funkcioniranju
  • 450 tableta za jednogodišnju zalihu
  • Prikladno za vegane

30 na zalihi

Ukupno:

Vitamin B12 je prisutan u nekim životinjskim namirnicama kao što su riba, meso i mliječni proizvodi, a može se dobiti i iz prirodnog izvora. Na ovaj način možete dobiti dovoljno ovog važnog vitamina čak i ako je vaša prehrana veganska.

B12 sadrži 1000 μg čistog, 100% metilkobalamina u mikrotabletama za lakšu konzumaciju. Uz učinkovite i povoljne tablete B12 vitamina će svakodnevna pospanost i umor postati prošlost!

Što je Vitamin B12?

Vitamin B12 (kobalamin) je topiv u vodi, pa se njime ne možemo predozirati. Nalazi se u namirnicama kao što su meso, riba i mliječni proizvodi. Vegetarijanci i vegani ga mogu konzumirati u obliku dodataka prehrani. Naš vitamin B12 dolazi u obliku tableta koje se lako progutaju te su vrlo praktičan dio svakodnevne rutine. Jedna kapsula od 1000 μg sadrži 100% čisti kobalamin i dovoljna je za povećanje energije kroz cijeli dan. S jednim pakiranjem od čak 400 tableta osigurat ćete dovoljan unos vitamina B12 tijekom cijele godine.

Glavne prednosti vitamina B12!

Ako često tijekom dana osjećate pospanost i umor, bez obzira spavate li dovoljno ili ne, vitamin B12 idealan je izbor za vas! Naš vitamin B12 prirodno je, učinkovito i pristupačno rješenje koje će vam pomoći da ostanete u formi i povećate razinu energije. Vitamin B12 je ključan za mnoge važne funkcije u tijelu te pozitivno utječe na snažniji imunitet, doprinosi povećanju energije i ima važnu ulogu u stvaranju crvenih krvnih zrnaca. Vitamin B12 također doprinosi normalnoj psihološkoj funkciji i ključan je za normalno funkcioniranje živčanog sustava. Svi sastojci su prirodnog porijekla te prikladni za vegetarijance i vegane.

Za koga je Vitamin B12 namijenjen?

Ako je vaša prehrana neuravnotežena ili se bazira isključivo na biljnoj hrani te posljedično unosite manje vitamina B12 ovaj će vam dodatak pomoći da se osjećate bolje i poletnije.

Neka određena stanja mogu povećati vašu potrebu za vitaminom B12 stoga je naš dodatak prehrani odličan odabir za trudnice i dojilje jer je poznato da vitamin B12 i folna kiselina utječu na zdrav razvoj embrija. Dodatan unos B12 vitamina je važan i za starije osobe koje zbog gubitka apetita ne unose dovoljno vitamina B12.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 tableta
Pakiranje sadrži: 450 tableta / 450 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vitamin B12 (metilkobalamin)

Nutritivni podaci

SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Vitamin B12 (metilkobalamin) je 100% čist 1000 mcg 40.000
Drugi sastojci: Sredstva za povećanje volumena (dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat (biljni izvor), silicijev dioksid (sredstvo protiv zgrudnjavanja), vezivo: HPMC (hidroksipropil metil celuloza)

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
Vitamin B12
Vitamin B12, 1000 μg

30 na zalihi

Ukupno: