Crna Maca Kompleks

Proizvod je na zalihi

19,95 

Crna Maca kompleks sadrži korijen mace u kapsulama. Količina aktiviranog ekstrakta mace u jednoj kapsuli odgovara količini od 5000 mg praha sirove mace i predstavlja premium formulu na tržištu. Maca je bogat izvor vitamina, ugljikohidrata i proteina.

  • Vrhunski prirodni dodatak prehrani
  • Prirodna formula za više energije i izdržljivosti
  • Najkvalitetnija maca porijeklom iz Perua
  • Nova poboljšana formula
  • Visokokvalitetni ekstrakt mace 5000 mg u jednoj kapsuli
  • Za izgradnju i jačanje mišića
  • Prikladno za vegetarijance
  • 180 kapsula

31 na zalihi

Ukupno:
Količina Popust Cijena po komadu Štednja po komadu
2 ili više -15% 16,96 € -2,99 €
3 ili više -25% 14,96 € -4,99 €

Korijen ili gomolj mace, također poznat kao »peruanski ginseng«, potječe iz Perua i koristi se dugi niz godina zbog svojih prirodnih energetskih svojstava. Maca je naš prirodni dodatak prehrani, koji sadrži ekstrakt visokokvalitetnog korijena mace 5000 mg po jednoj kapsuli. Kapsule su vrlo jednostavne za konzumaciju i s lakoćom ćete ih uklopiti u svoju svakodnevnu rutinu čak i kada su vaši dani prilično naporni i iscrpljujući. Kapsule crne mace će osigurati prirodni poticaj i rast energije.

Crna maca je najrjeđi oblik mace koji čini samo 10-15% godišnjeg uroda. Potiče našu vanjsku energiju koja jača, održava i vitalizira, a poznato je da se već stoljećima koristi za određena stanja kao što su gubitak snage, energije i loša koncentracija. Maca sadrži i mnoge esencijalne minerale i vitamine poput željeza, cinka, bakra, kalija, vitamina C, vlakana i proteina ​​pa ju često koriste i sportaši. U novu formulu ovog dodatka prehrani smo dodali crni papar i esencijalnu aminokiselinu L-arginin koja tvori važne proteine ​​u našem tijelu.

Zašto odabrati crnu macu u kapsulama?

Kapsule crne mace su iznimno hranjive i izvrstan su izvor vitamina, ugljikohidrata i proteina. Ove visokokvalitetne kapsule pružaju prirodni poticaj energije kada vam je to najpotrebnije što znači da ćete uz njihovu pomoć lako podići svoju dnevnu rutinu vježbanja na višu razinu. Proizvod također sadrži L-arginin i crveni (Panax) ginseng te pomaže u održavanju fizičke i psihičke izdržljivosti.

Kome je namijenjena Crna Maca?

Dodatak prehrani Crna Maca kompleks je namijenjen svima koji žele podići razinu vlastite energije na prirodan način. Kapsule su odlična potpora fizički aktivnim osobama i pomažu u izgradnji i oblikovanju mišića, a mogu biti i odlična alternativna metoda proteinskim napitcima. Jednostavno i brzo bez prethodne pripreme!

Maca je postala iznimno popularan dodatak za žene i muškarce u svim fazama života jer sadrži vitamine i minerale koji utječu na hormonsku ravnotežu, podizanje energije, vitalnost i fizičku i psihičku izdržljivost.

Maca se već tradicionalno koristi za rješavanje različitih neugodnosti koje donose menstrualni ciklusi, menopauza i hormonska neravnoteža, a s obzirom na to da je bogat izvor vitamina, minerala, ugljikohidrata i proteina često za njom posežu svi koji žele povećati svoju mišićnu masu.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 kapsula
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 180 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Maca, Pravi ginseng, L-Arginin, Crni papar, Cink.

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Ekstrakt crne korijena mace

30 mg (100:1) ekvivalentno 3000 mg Maca korijena u prahu

3000 mg
Ekstrakt korijena žute mace

20 mg (100:1) ekvivalentno 2000 mg Maca korijena u prahu

2000 mg
Pravi (Panax) Ginseng

25 mg (20:1) ekvivalentno 500 mg Pravog Ginseng praha

500 mg
Ekstrakt Crnog papara u prahu 5 mg (4:1) 20 mg
L-Arginin 50 mg
Cink (kao cinkov oksid) 5 mg 50
Drugi sastojci: Punilo: rižino brašno, protuzgrušavajuće sredstvo: magnezijeve soli masnih kiselina (E470 b) i silicijev dioksid. Ovojnica vegetarijanske kapsule: hipromeloza (HPMC).

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

Crna Maca Kompleks
Crna Maca Kompleks

31 na zalihi

Ukupno:
Količina Popust Cijena po komadu Štednja po komadu
2 ili više -15% 16,96 € -2,99 €
3 ili više -25% 14,96 € -4,99 €