Crna Maca Kompleks

Proizvod je na zalihi

22,97 

Crna Maca kompleks sadrži korijen mace u kapsulama. Količina aktiviranog ekstrakta mace u jednoj kapsuli odgovara količini od 5000 mg praha sirove mace i predstavlja premium formulu na tržištu. Maca je bogat izvor vitamina, ugljikohidrata i proteina.

  • Vrhunski prirodni dodatak prehrani
  • Prirodna formula za više energije i izdržljivosti
  • Najkvalitetnija maca porijeklom iz Perua
  • Nova poboljšana formula
  • Visokokvalitetni ekstrakt mace 5000 mg u jednoj kapsuli
  • Za izgradnju i jačanje mišića
  • Prikladno za vegetarijance
  • Pakiranje dostatno za čak 6 mjeseci

114 na zalihi

Ukupno:
KoličinaPopustCijena po komaduŠtednja po komadu
2 ili više-15%19,52 €-3,45 €
3 ili više-20%18,38 €-4,59 €
4 ili više-25%17,23 €-5,74 €

Korijen ili gomolj mace, također poznat kao »peruanski ginseng«, potječe iz Perua i koristi se dugi niz godina zbog svojih prirodnih energetskih svojstava. Maca je naš prirodni dodatak prehrani, koji sadrži ekstrakt visokokvalitetnog korijena mace 5000 mg po jednoj kapsuli. Kapsule su vrlo jednostavne za konzumaciju i s lakoćom ćete ih uklopiti u svoju svakodnevnu rutinu čak i kada su vaši dani prilično naporni i iscrpljujući. Kapsule crne mace će osigurati prirodni poticaj i rast energije.

Crna maca je najrjeđi oblik mace koji čini samo 10-15% godišnjeg uroda. Potiče našu vanjsku energiju koja jača, održava i vitalizira, a poznato je da se već stoljećima koristi za određena stanja kao što su gubitak snage, energije i loša koncentracija. Maca sadrži i mnoge esencijalne minerale i vitamine poput željeza, cinka, bakra, kalija, vitamina C, vlakana i proteina ​​pa ju često koriste i sportaši. U novu formulu ovog dodatka prehrani smo dodali crni papar i esencijalnu aminokiselinu L-arginin koja tvori važne proteine ​​u našem tijelu.

Zašto odabrati crnu macu u kapsulama?

Kapsule crne mace su iznimno hranjive i izvrstan su izvor vitamina, ugljikohidrata i proteina. Ove visokokvalitetne kapsule pružaju prirodni poticaj energije kada vam je to najpotrebnije što znači da ćete uz njihovu pomoć lako podići svoju dnevnu rutinu vježbanja na višu razinu. Proizvod također sadrži L-arginin i crveni (Panax) ginseng te pomaže u održavanju fizičke i psihičke izdržljivosti.

Kome je namijenjena Crna Maca?

Dodatak prehrani Crna Maca kompleks je namijenjen svima koji žele podići razinu vlastite energije na prirodan način. Kapsule su odlična potpora fizički aktivnim osobama i pomažu u izgradnji i oblikovanju mišića, a mogu biti i odlična alternativna metoda proteinskim napitcima. Jednostavno i brzo bez prethodne pripreme!

Maca je postala iznimno popularan dodatak za žene i muškarce u svim fazama života jer sadrži vitamine i minerale koji utječu na hormonsku ravnotežu, podizanje energije, vitalnost i fizičku i psihičku izdržljivost.

Maca se već tradicionalno koristi za rješavanje različitih neugodnosti koje donose menstrualni ciklusi, menopauza i hormonska neravnoteža, a s obzirom na to da je bogat izvor vitamina, minerala, ugljikohidrata i proteina često za njom posežu svi koji žele povećati svoju mišićnu masu.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 kapsula
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 180 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Crna maca, Panax ginseng, L-Arginin, Crni papar, Cink.

Nutritivni podaci

SASTOJCINA DOZU%RVN*
Maca Root Extract
50 mg (100:1) equivalent to 5000mg Maca Root Powder
5000 mg
Panax Ginseng

50 mg (10:1) (10mg Ginsenosides) equivalent to 500mg Panax Ginseng Powder

500 mg
Black Pepper Powder10 mg
L-Arginine50 mg
Zinc (as Zinc Oxide)5 mg50
Drugi sastojci: Mikrokristalna celuloza, silicijev dioksid, magnezijev stearat, ovojnica kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana