Liposomalni vitamin C

Proizvod je na zalihi

25,95 

Liposomalni vitamin C osigurava brzu apsorpciju i izvrsnu biodostupnost, doprinosi jačanju imuniteta koji će vašem tijelu pružiti svu potrebnu zaštitu. Liposomalni vitamin C od jedinstvene kombinacije sastojaka štiti od oksidativnog stresa i osigurava visoku bioraspoloživost.

 • Za otpornost, jačanje imuniteta
 • 1000 mg
 • Visoka bioraspoloživost za bolju apsorpciju
 • Smanjuje umor i iscrpljenost
 • Podržava normalnu proizvodnju kolagena u tijelu
 • Prikladno za vegane
 • 180 kapsula u pakiranju za 90 dana upotrebe

13 na zalihi

Ukupno:

Vitamin C je potreban za pravilno funkcioniranje mnogih tjelesnih funkcija vašeg imunološkog sustava. Vitamin C je topiv u vodi i podržava prirodni obrambeni sustav organizma, te štiti od štetnih patogena. S obzirom na to da ljudsko tijelo ne može samostalno sintetizirati vitamin C, dodatnim uzimanjem ovog ključnog vitamina će se pojačati prva linija obrane našeg organizma i tako smanjiti mogućnost neželjenih infekcija i bolesti.

Zašto odabrati Liposomalni vitamin C?

Prilikom odabira učinkovitog dodatka za podršku imunološkom sustavu, moramo obratiti pozornost na dva čimbenika koja mogu značajno utjecati na našu dobrobit, a to su snaga i bioraspoloživost. Naš proizvod sadrži čak 1000 mg vrhunskog liposomalnog vitamina C po dozi, a jedna bočica bit će dovoljna za čak 90 dana. Znanstveno dokazani liposomski sustav osigurava iznimno brzu apsorpciju vitamina C za maksimalnu učinkovitost protiv oksidativnog stresa, infekcija i alergena.

Prednosti Liposomalnog vitamina C

Konvencionalne dodatke vitamina C organizam teže preradi i apsorbira, a s našim proizvodom ćete svom tijelu osigurati visoku dozu vitamina C za podršku imunološkom sustavu i jačanju prirodne obrane. Liposomalni vitamin C pomaže na brz, pristupačan i jednostavan način, te ujedno ima ulogu:

 • Vitamin C ima ulogu u funkcioniranju imunološkog sustava
 • Vitamin C ima ulogu u stvaranju kolagena za normalno funkcioniranje krvnih žila, kože, kostiju, zuba i hrskavice
 • Vitamin C ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa
 • Vitamin C pomaže u smanjenju umora i iscrpljenost
 • Vitamin C povećava apsorpciju željeza

Liposomalni vitamin C je idealno rješenje!

Liposomalni vitamin C ne sadrži gluten i šećer, te predstavlja idealan odabir za sve koji žele živjeti zdrav i aktivan život. Liposomi su takozvani nosači ili prijenosnici aktivnih tvari proizvedeni uz pomoć tehnologije liposomalne enkapsulacije, koriste se kao nosači za ljekovite supstance i vitamine. Kapsule su jednostavne za konzumaciju pa će biti odličan odabir za sve koji žive ubrzano i zaboravljaju na dobrobit vlastitog zdravlja. Uz liposomalni Vitamin C ćete se pobrinuti za svoj imunološki sustav, a ujedno i zadovoljiti zahtjeve svakodnevnog života bez ugrožavanja zdravlja.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 2 kapsule
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 90 doza

Uzmite 2 kapsule dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vitamin C (kao L-askorbinska kiselina), fotolipidi suncokreta u prahu, ekstrakt šipka (4:1)

Nutritional Information
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Vitamin C (askorbinska kiselina) 1000 mg 1250
Fotolipidi suncokreta u prahu 100.2 mg
Ekstrakt šipka (4:1) 30.2 mg
Drugi sastojci: Organsko rižino brašno, tvar protiv zgrudnjavanja: silicijev dioksid, magnezijev stearat (biljni izvor), ovojnica kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

Trenutno u akciji

-15%
Original price was: 12,75 €.Current price is: 10,84 €.
Liposomski Vitamin C
Liposomalni vitamin C

13 na zalihi

Ukupno: