Vitamin B Kompleks

Proizvod je na zalihi

23,65 

Vitamini B kompleks iznimno su važni za naše tijelo jer izravno utječu na razinu energije, optimalan rad moždanih stanica te su ključni za mnoge vitalne funkcije. Naš B kompleks sadrži svih 8 vitamina B i vitamin C te predstavlja kombinaciju koja će ojačati vaš imunološki sustav i pomoći u smanjenju umora. Postanite najbolja verzija sebe uz B kompleks.

  • Vrhunski prirodni dodatak prehrani
  • Jednostavno korištenje
  • Sadrži svih 8 vitamina iz B skupine i vitamin C
  • Pakiranje sadrži 365 tableta i osigurava zalihu za 12 mjeseci
  • Bez GMO, bez glutena
  • Prikladan za vegane

30 na zalihi

Ukupno:

U današnje vrijeme tempo suvremenog života vrlo brzo ostavlja posljedice i na našem tijelu. U svakodnevnom balansiranju između posla i privatnog života često dajemo prednost poslu što nažalost rezultira pomanjkanjem vremena za druženje i za naše najmilije te prouzrokuje stres. Imate li i vi sličnih problema? Dajte svom tijelu novi poticaj uz B kompleks!

Što je B Kompleks?

Vitamini iz B skupine su neophodni za naš imunološki sustav i ključni za normalno djelovanje našeg organizma. Kombinacija svih 8 vitamina B u jednoj tableti će doprinijeti povećanju razine energije.

Sastav i glavne prednosti B vitamina!

B kompleks sadrži sve vitamine B skupine: B1, B2, B3, B6, B12, pantotensku kiselinu, folnu kiselinu i biotin. B12 je ključan za naše moždane funkcije i stvaranje crvenih krvnih zrnaca zaslužnih za prijenos kisika po tijelu. Svaka tableta sadrži i vitamin C koji doprinosi normalnom radu imunološkog sustava.

Kome je namijenjen B kompleks?

Vitamin B je prisutan u mnogim namirnicama, a posebno u mesu i mliječnim proizvodima pa se njegova upotreba savjetuje svima sa smanjenim unosom navedenih namirnica. Također je odličan izvor vitamina B u trudnoći te doprinosi zdravom razvoju ploda i majčinog tkiva. Pogodan je i za starije osobe koje uzimanjem B kompleksa osiguravaju unos preporučene dnevne količine vitamina B jer se sposobnost apsorpcije smanjuje s godinama.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 tableta
Pakiranje sadrži: 365 tableta / 365 doza

Uzmite 1 tabletu dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vitamin C (askorbinska kiselina), niacin (nikotinamid; B3), pantotenska kiselina (kalcij-D-pantotenat; B5), vitamin B6 (piridoksin hidroklorid), tiamin (tiamin hidroklorid; B1), vitamin B12 (metilkobalamin), folna kiselina (vitamin B9), biotin (d-biotin; B7).

Nutritivni podaci

SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Vitamin C (askorbinska kiselina ) 80 mg 100
Vitamin B3 (niacin kao nikotinamid) 24 mg 150
Vitamin B5 (pantotenska kiselina kao kalcij-D-pantotenat) 20 mg 333
Vitamin B6 (piridoksin hidroklorid) 10 mg 714
Vitamin B1 (tiamin kao tiamin hidroklorid) 10 mg 909
Vitamin B2 7 mg 500
Vitamin B12 (kao metilkobalamin) 50 mcg 2000
Vitamin B9 (folna kiselina) 200 mcg 100
Biotin (kao d-biotin, B7) 150 mcg 300
Drugi sastojci: Dikalcijev fosfat DC, mikrokristalna celuloza, kukuruzni škrob, talk, hipromeloza (HPMC).

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

Vitamin B Kompleks
Vitamin B Kompleks

30 na zalihi

Ukupno: