Ogrlica protiv buha i krpelja

Proizvod je na zalihi

18,99 

Ogrlica protiv buha i krpelja za pse i mačke kontrolirano oslobađa aktivne sastojke, koji će tijelo vašeg ljubimca zaštititi, ugodnim mirisom lavande, od buha i krpelja. Osigurajte svom ljubimcu bezbrižnu igru u prirodi bez buha i krpelja, uz našu ogrlicu od aktivnih sastojaka! Ogrlica učinkovito odbija krpelje, uši, ličinke i komarce.

 • protiv buha i krpelja
 • od biljnih aktivnih sastojaka
 • dokazano djelovanje i nakon kupanja
 • za najmanje 3 mjeseca zaštite
 • podesiva dužina (dužina 63,5 cm)
 • prikladno za mačke i pse
 • Bez DEET-a
 • Bez insekticida
 • Netoksično

14 na zalihi

Ukupno:

Ogrlica protiv buha i krpelja za pse i mačke s aktivnim sastojcima učinkovito i sigurno štiti vaše ljubimce. Naravno, češanje vašeg ljubimca je u opisu njegovog »posla«, no događa se da se vaši dlakavi prijatelji mogu često češati, a uzrok tome su buhe i krpelji. Ovi nametnici nemilosrdno grizu vaše ljubimce i uzrokuju svrab i nadraženu kožu. Ali bez brige! Naša ogrlica protiv buha i krpelja Flea & Tick dolazi u pomoć!

Što je Flea & Tick ogrlica protiv buha i krpelja?

Danas na tržištu postoji mnogo šampona i dodataka prehrani koji pomažu u borbi protiv buha i krpelja. Međutim, problem nastaje, ako možda vaš ljubimac mrzi kupanje ili jednostavno ima problema s gutanjem raznih lijekova. Naša ogrlica nudi praktičan alternativni pristup koji neće uznemiravati vašeg ljubimca, a učinkovito će otjerati buhe i krpelje. Dužina je podesiva, tako da će ogrlica savršeno pristajati manjim i većim mačkama i psima. Djeluje tako da štiti cijelo tijelo vašeg ljubimca kontroliranim otpuštanjem aktivnih sastojaka, koji će ga zaštititi od dosadnih parazita.

Prednosti ogrlice protiv buha i krpelja?

Ova ogrlica protiv buha i krpelja, s ugodnim mirisom, će štititi vašeg ljubimca od buha i krpelja za najmanje 3 mjeseca zaštite. Ogrlica je izrađena od termoplastičnog elastomera (TPE) i vodootpornih materijala, pa ju vaš dlakavi prijatelj može nositi bilo gdje i bilo kada bez obzira na vremenske prilike! Vrijeme je da svog ljubimca zaštitite ogrlicom Flea & Tick protiv buha i krpelja!

Upotreba

Upute:

 1. Stavite ogrlicu oko vrata vašeg ljubimca, prilagodite veličinu kopčom i osigurajte da ogrlica ostane na mjestu.
 2. Ogrlica mora biti namještena tako da se može kretati oko vrata vašeg ljubimca. Dakle, nemojte ju zategnuti do kraja, već ostavite oko 2-3 cm.
 3. Višak odrežite i bacite.
 4. Nakon uspješnog namještanja ogrlice, temeljito operite ruke.

Upozorenje: Ogrlica protiv buha i krpelja nije prikladna za kućne ljubimce mlađe od 8 tjedana. Čuvati izvan dohvata djece, na hladnom i suhom mjestu! Ogrlica nije vodootporna, stoga ga treba skinuti prije kupanja/plivanja i staviti ga tek nakon što se krzno potpuno osuši.Preporučamo je da provjerite cijeli popis sastojaka prije uporabe kako biste provjerili ima li na vašem ljubimcu potencijalnih alergena.

Sastojci

Ostali sastojci: dimetikon, MIRIS (PARFEM)

On sale

Ogrlica protiv buha i krpelja
Ogrlica protiv buha i krpelja

14 na zalihi

Ukupno: