Ogrlica protiv buha i krpelja

Proizvod je na zalihi

18,99 

Ova jedinstvena ogrlica protiv buha i krpelja za pse i mačke kontrolirano oslobađa aktivne sastojke, koji će tijelo vašeg ljubimca zaštititi, ugodnim mirisom lavande, od buha i krpelja. Osigurajte svom ljubimcu bezbrižnu igru u prirodi bez buha i krpelja, uz našu ogrlicu od prirodnih aktivnih sastojaka! 100 % prirodna formula učinkovito odbija krpelje, uši, ličinke i komarce. Spriječite svrbež, nadraženu kožu i dodatne iritacije uzrokovane kemijskim sastojcima u sličnim preparatima.

  • protiv buha i krpelja
  • od biljnih aktivnih sastojaka
  • dokazano djelovanje i nakon kupanja
  • zaštita do 8 mjeseci
  • podesiva dužina (dužina 63,5 cm)
  • prikladno za mačke i pse

22 na zalihi

Ukupno:

Ogrlica protiv buha i krpelja za pse i mačke s prirodnim aktivnim sastojcima učinkovito i sigurno štiti vaše ljubimce. Naravno, češanje vašeg ljubimca je u opisu njegovog »posla«, no događa se da se vaši dlakavi prijatelji mogu često češati, a uzrok tome su buhe i krpelji. Ovi nametnici nemilosrdno grizu vaše ljubimce i uzrokuju svrab i nadraženu kožu. Ali bez brige! Naša ogrlica protiv buha i krpelja Flea & Tick dolazi u pomoć!

Što je Flea & Tick ogrlica protiv buha i krpelja?

Danas na tržištu postoji mnogo šampona i dodataka prehrani koji pomažu u borbi protiv buha i krpelja. Međutim, problem nastaje, ako možda vaš ljubimac mrzi kupanje ili jednostavno ima problema s gutanjem raznih lijekova. Naša ogrlica nudi praktičan alternativni pristup koji neće uznemiravati vašeg ljubimca, a učinkovito će otjerati buhe i krpelje. Dužina je podesiva, tako da će ogrlica savršeno pristajati manjim i većim mačkama i psima. Djeluje tako da štiti cijelo tijelo vašeg ljubimca kontroliranim otpuštanjem prirodnih aktivnih sastojaka, koji će ga zaštititi od dosadnih parazita.

Prednosti ogrlice protiv buha i krpelja?

To nije sve! Ova ogrlica protiv buha i krpelja, s ugodnim mirisom lavande, će štititi vašeg ljubimca od buha i krpelja do 8 mjeseci. Ogrlica je izrađena od termoplastičnog elastomera (TPE) i vodootpornih materijala, pa ju vaš dlakavi prijatelj može nositi bilo gdje i bilo kada bez obzira na vremenske prilike! Vrijeme je da svog ljubimca zaštitite ogrlicom Flea & Tick protiv buha i krpelja!

Upotreba

Upute:

  1. Stavite ogrlicu oko vrata vašeg ljubimca, prilagodite veličinu kopčom i osigurajte da ogrlica ostane na mjestu.
  2. Ogrlica mora biti namještena tako da se može kretati oko vrata vašeg ljubimca. Dakle, nemojte ju zategnuti do kraja, već ostavite oko 2-3 cm.
  3. Višak odrežite i bacite.
  4. Nakon uspješnog namještanja ogrlice, temeljito operite ruke.

Upozorenje: Ogrlica protiv buha i krpelja nije prikladna za kućne ljubimce mlađe od 8 tjedana. Čuvati izvan dohvata djece, na hladnom i suhom mjestu! Ogrlica od 100% prirodnih sastojaka nema nuspojava. Ipak, savjetujemo da prije upotrebe pročitate popis sastojaka kako biste izbjegli alergijske reakcije.

Sastojci

Sastojci: eterično ulje Bursera delpechiana (6 %), eterično ulje lavande (3 %), eterično ulje limunskog eukaliptusa (3 %).

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Ogrlica protiv buha i krpelja”