10-dnevno čišćenje crijeva

Nema na skladištu

17,95 

Zatvor, vjetrovi i nadutost mogu uzrokovati neugodu. Ako ste već neuspješno pokušali riješiti problem izbjegavanjem određene hrane i unosom više vlakana, nagradite svoj trud korištenjem prirodnog dodataka prehrani – Intensive Colon Cleanse. Dodatak Intensive Colon Cleanse je idealan izbor za sve koji žele očistiti crijeva.

  • Indijski trputac
  • Vlakna smeđe riže (Bran)
  • Pektin od jabuke
  • Probiotici
  • Korijen đumbira

Nema na zalihi

Praktične kapsule, koje se sastoje od jedinstvene mješavine 12 sastojaka, sadrže sve potrebne aktivne sastojke koji vam pomažu u čišćenju i detoksikaciji.

  • Ublažava zatvor, vjetrove i nadutost
  • Kalcij za normalnu funkciju probavnih enzima
  • Selen za zaštitu stanica od oksidativnog stresa
  • Obogaćen dobrim bakterijama Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium infantis
  • Podrška dobrim bakterijama u crijevima

Što uzrokuje zatvor, vjetrove i nadutost?

Zatvor je uzrokovan prevelikom količinom stolice nakupljene u crijevima i obično je posljedica nedovoljnog unosa vlakana i vode, kao i nedovoljne tjelesne aktivnosti. Vjetrovi su posljedica zatvora ili nadutosti i mogu biti vrlo neugodna smetnja. Nadutost često uzrokuju ustajali plinovi u crijevima i razne netolerancije na hranu koju tijelo ne može pravilno probaviti. Ako se često borite s vjetrovima i nadutošću, pokušajte ograničiti unos određenih namirnica. Izbjegavajte grah, leću, prokulice, kupus, umjetne zaslađivače i mliječne proizvode. Ako se problemi sa zatvorom i nadutošću često ponavljaju, možete pokušati s prirodnim čišćenjem debelog crijeva koje, između ostalog, može donijeti mnoge druge dobrobiti poput izbacivanja viška toksina. Detoksikacija i čišćenje probavnog sustava je vrlo važna za dobro zdravlje osobito, ako često jedete masnu i tešku hranu.

Formula

Pravilna prehrana

Uključuje namirnice koje su bogate vlaknima. Za pravilno funkcioniranje probave i crijeva je potrebno održavati dnevni unos vlakana u tijelo na višoj razini. Različita pozitivna svojstva hrane s visokim udjelom vlakana, uključujući smeđu rižu i mekinje, se još istražuju. Istraživanjem se pokušavaju potvrditi potencijalni zaštitni učinci ovih namirnica na debelo crijevo i interakcija između voćnih vlakana (kao što je pektin jabuke) i polifenolnih komponenti. Više informacija o istraživanju možete pronaći ovdje i ovdje.

Ravnoteža

Za zdravlje probavnog sustava je ključna ravnoteža. Crijevna flora sadrži dobre i loše bakterije. Lactobacillus acidophilus i Bifidobacterium Infantis su poznate kao »dobre« bakterije korisne za crijeva. Više saznajte ovdje. Također postoje istraživanja o laktobacilima i prirodnoj ravnoteži funkcije debelog crijeva.

Đumbir se često koristi za ublažavanje mučnine i bolova u želucu, dok je FOS (fruktooligosaharid) sastojak koji hrani »dobre« bakterije. Više o tome saznajte ovdje.

Zaštita

Poznato je da minerali skriveni u proizvodu Intensive Colon Cleanse blagotvorno djeluju na tijelo i pozitivno utječu na probavni sustav. Kalcij doprinosi normalnom energetskom metabolizmu, magnezij održava ravnotežu elektrolita, a oba su u uskoj vezi sa zaštitom tijela. Selen pomaže u zaštiti stanica od oksidativnog stresa, a istraživanja također ispituju vezu između selena i debelog crijeva. Kalij pomaže u održavanju normalnog krvnog tlaka i reguliranju tjelesne težine.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 6 kapsula
Pakiranje sadrži: 60 kapsula / 10 doza

Uzmite 2 kapsule 3 puta dnevno, uz svaki obrok. Proizvod koristite 10 uzastopnih dana i pazite da tijekom čišćenja unosite dovoljno vode – najmanje 3 do 4 dl svaki put kada konzumirate proizvod ili prema preporuci stručne osobe. Pri pojavi blagih vjetrova ili nadutosti, smanjite unos.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Vlakna (mekinje) smeđe riže (Oryza Sativa), ljuskice indijskok trpuca – psyllium (Plantago Ovata) u prahu, jabuka (Malus Pumila), pektin u prahu, guma akacije, kalcij (kao kalcijev citrat), FOS (fruktooligosaharidi), korijen đumbira (Zingiber) Officinale), magnezijev prah (kao magnezijev oksid), kalij (kao kalijev klorid), selen (kao L-selenometionin), Bifidobacterium Infantis, Lactobacillus Acidophilus.

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Vlakna smeđe riže 1000 mg
Organske ljuske psiliuma 1000 mg
Jabučni pektin u prahu 200 mg
guma akacije 200 mg
Lactobacillus Acidophilus 4 milijarda CFU
Bifidobacterium Infantis 6 milijarda CFU
Korijen đumbira u prahu 25 mg
FOS (fruktooligosaharidi) 25 mg
Kalcij 30 mg
Magnezij 20 mg
Selen 15 mcg
Kalij 20 mg
Drugi sastojci: Mikrokristalna celuloza (MCC), tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat (biljni izvor), ovojnica kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

10-dnevno čišćenje crijeva
10-dnevno čišćenje crijeva

Nema na zalihi