Jabučni Ocat Kompleks

Proizvod je na zalihi

19,99 

Jabučni ocat ima dugu tradiciju u našoj zemlji i svijetu u kulinarstvu kao i u alternativnoj medicini. Želite iskoristiti brojne prednosti prirodnog jabučnog octa izbjegavajući njegov jak miris i okus? Isprobajte kapsule jabučnog octa. S visokim udjelom prirodnog jabučnog octa, ove kapsule su jedne od najboljih na tržištu, a sadrže i đumbir, kurkumu i kajenski papar.

✓ Za apetit, vitalnost i dobrobit
✓ Prirodni dodatak za kontrolu tjelesne težine
✓ Doza zdravlja u 1027 mg
✓ Obogaćen đumbirom, kurkumom i kajenskim paprom
✓ 180 kapsula za zalihu od 3 mjeseca

4 na zalihi

Ukupno:

Što su Apple Cider Vinegar kapsule s jabučnim octom?

Ovaj vrhunski dodatak prehrani jedan je od najjačih i boljih na tržištu, njegova jedinstvena kombinacija s dodatkom đumbira, kurkume i kajenskog papra ima bolju bioraspoloživost. Naš jabučni ocat u kapsulama sadrži 11% octene kiseline što je gotovo dvostruko više nego u uobičajenim tekućim verzijama.

Tko može koristiti jabučni ocat u kapsulama?

Jabučni ocat se preporučuje svima, koji žele iskusiti brojne pozitivne učinke konzumacije jabučnog octa. Tekući jabučni ocat ima intenzivan prevladavajući okus i miris, te ga mnogi teško konzumiraju i podnose, a također može oštetiti i zubnu caklinu zbog jake kiseline. Zato su kapsule najbolje rješenje za one koji traže praktična prirodna rješenja.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 3 kapsule
Pakiranje sadrži: 180 kapsul / 60 doza

Uzmite 3 kapsule dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Jabučni ocat, ekstrakt kajenske paprike, ekstrakt korijena đumbira i ekstrakt korijena kurkume, probiotici (Lactobacillus Gasseri, Lactobacillus Acidophilus, Lactobacillus Rhamnosus, Lactobacillus Casei)

Nutritivni podaci
SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Jabučni ocat 1500 mg
Ekstrakt kajenske paprike 15 mg (8:1) 120 mg
Ekstrakt korijena đumbira 6 mg (20:1) 120 mg
Ekstrakt korijena kurkume (95% kurkumina) 2,4 mg (50:1) 120 mg
Lactobacillius Gasseri 1 milijarda CFU
Lactobacillus Acidophilus 0,8 milijardi CFU
Lactobacillus Rhamnosus 0,1 milijardi CFU
Lactobacillus Casei 0,1 milijardi CFU
Drugi sastojci: Dikalcijev fosfat, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid, ovojnica kapsule: hipromeloza (HPMC)

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

Jabučni Ocat u kapsulama
Jabučni Ocat Kompleks

4 na zalihi

Ukupno: