Ulje češnjaka u kapsulama bez mirisa

Proizvod je na zalihi

19,95 

Češnjak se stoljećima koristi u tradicionalnoj medicini kao prirodna zaštita od bakterija te za pomoć kod pravilnog djelovanja imunološkog sustava. Ulje češnjaka u kapsulama predstavlja visoku koncentraciju ekstrakta češnjaka u mekim kapsulama bez neugodnog mirisa. Jedna kapsula sadrži snažan ekstrakt češnjaka u omjeru 500:1 (~ 15.000 mg) i njegovu karakterističnu aktivnu tvar alicin te predstavlja najdjelotvorniju dostupnu dozu na tržištu.

  • 100% češnjak vrhunske kvalitete
  • Bogat alicinom
  • snažna doza ekstrakta češnjaka u koncentriranoj mekoj kapsuli
  • 180 kapsula – dostatno za 6 mjeseci

15 na zalihi

Ukupno:
Količina Popust Cijena po komadu Štednja po komadu
2 ili više -15% 16,96 € -2,99 €
3 ili više -20% 15,96 € -3,99 €

Kapsule bez mirisa s uljnim ekstraktom češnjaka su idealan oblik za jednostavnu konzumaciju u kojoj se iz češnjaka dobiva velika količina najkorisnijih aktivnih sastojaka. Češnjak se može jesti u raznim oblicima, a kada se jede sirov nažalost uzrokuje neugodne mirise. Ako vam miris češnjaka općenito ne odgovara te ne želite širiti neugodan miris kod kuće i na poslu, ali ipak želite iskoristiti sve pozitivne prednosti češnjaka, tada su kapsule češnjaka najbolje rješenje za vas. Češnjak u kapsulama je također snažan izvor alicina.

Češnjak je poznat kao ljekovita biljka širokog spektra djelovanja. Jedan od najznačajnijih aktivnih sastojaka češnjaka je alicin s jakim antibiotskim djelovanjem. Iz tog razloga ekstrakt češnjaka u obliku dodatka prehrani ima snažnu ulogu u djelovanju imunološkog sustava i prirodnoj obrani organizma od bakterija. Bakterije su često uzrok za razne bolesti poput želučanih tegoba.

Kolesterol i krvni tlak

Čisti ekstrakt češnjaka u kapsulama nije samo bogat izvor alicina već se može pohvaliti i svojim pozitivnim djelovanjem na LDL kolesterol i regulaciju krvnog tlaka što je dokazano brojnim istraživanjima.

Uz sve navedeno, ekstrakt češnjaka je također odličan izvor minerala mangana koji je potpora održavanju normalnog metabolizma i razini energije kroz dan.

Upotreba

Preporučena dnevna doza: 1 kapsula
Pakiranje sadrži: 180 kapsula / 180 doza

Uzmite 1 kapsulo dnevno uz obrok s čašom vode ili prema preporuci stručne osobe.

Čuvanje: Na suhom, tamnom i hladnom mjestu.

Savjet: Proizvod je dodatak prehrani. Preporučena dnevna količina se ne smije prekoračiti. Dodatak prehrani nije zamjena za uravnoteženu i raznoliku prehranu te zdrav način života. Za vrijeme trudnoće, dojenja, uzimanja lijekova ili liječničkog nadzora se prije upotrebe posavjetujte s liječnikom. Ako osjetite bilo kakve nuspojave tijekom uzimanja ovog dodatka, prekinite s uzimanjem dodatka i posavjetujte se s liječnikom. Čuvati izvan dohvata djece!

Sastojci

Ulje češnjaka bez mirisa (Allium Sativum L.) 500: 1 ekstrakt

Nutritivni podaci

SASTOJCI NA DOZU %RVN*
Češnjak (ekstrakt 500:1) ekvivalentno 15000 mg
Drugi sastojci: punilo: suncokretovo ulje, meka kapsula: želatina (goveđa), glicerin, voda (aqua).

* Referentna vrijednost hranjivih tvari / •RVN nije specificirana

On sale

Ulje češnjaka u kapsulama bez mirisa
Ulje češnjaka u kapsulama bez mirisa

15 na zalihi

Ukupno:
Količina Popust Cijena po komadu Štednja po komadu
2 ili više -15% 16,96 € -2,99 €
3 ili više -20% 15,96 € -3,99 €